Kayıtlar

Şubat, 2017 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Öne Çıkan Yayın

Reklam ve Sponsorluk

Resim
Tekli tanıtım yazısı için yazı (adet)başına 30 TL olarak belirlenmiştir. Yazıları ben yazmıyorum dosyaları mail .doc veya txt metin belgesi aracılığıyla bana ulaştırıyorsunuz. Ödeme, Hesaba Havale{Ziraat Bankası}, Papara , ve IBAN numarası üzerinden yapılır. Ücret tarafıma ulaştığında reklam süresi başlar ve reklam süresinin bitimine 2 gün kala, reklam veren kişiye reklam süresinin uzatılıp uzatılmayacağı sorulur. Yine anlaşıldığı takdirde reklam süresi uzatılır. Detaylar: Makale içinde en üste 1 resim ve maksimum 3 adet text linke yer verilebilir. Yazı (Adet) Başına Ücret : 30 TL - 3 adet : 90 TL - 5 Adet : 150 TL - 10 Adet : 300 TL  Yazılar hiçbir zaman değiştirilmez silinmez.Örnegini Anasayfada bulunan diger tanıtım yazılarından görebilirsiniz. Sağ ve sol sütun gökdelen reklam fiyatı(Tekli Banner Fiyatı) aylık 200 TL çift olursa 400 TL'dir.  Sağ Sidebar 300 x 250 Reklam Aylık 85 TL'dir. Yayın altı 728 x 90 Banner Reklam Fiyatı Aylık 150 TL'dir. Sid

Esen 9.Sınıf Biyoloji Konu Özetli Soru Bankası

Resim
Özellikle  YGS  biyolojisinin temelini oluşturması açısından 9.sınıf biyolojisi çok önemlidir. Organik bileşikle, organeller gibi temel konular bu senede bulunmaktadır. Biyolojiyi kavramak için konuyu sık sık tekrar etmekte ve yazarak çalışmakta fayda vardır.  Esen 9.sınıf biyoloji konu özetli soru bankası  da konuyu çalışıp kavradıktan sonra test çözmenizi , hızlanmanızı ve deneme sınavlarına tam olarak hazır olmanızı sağlar.  Hemen şimdi indirerek sınavlarınıza çalışmaya başlayabilirsiniz. İyi çalışmalar.

Esen 9.Sınıf Biyoloji Konu Anlatımı PDF

Resim
Lise biyolojisinin birçok önemli konusunu içinde barındıran 9.sınıf biyoloji konularını güzelce çalışabilmeniz için yine Esen yayınlarının bir kaynağını sizlerle paylaşıyoruz.  Esen 9.Sınıf Biyoloji Konu Anlatımlı  ile konuları en ince detayına kadar öğrenebilirsiniz. Tablo,şekil ve grafiklerle de kitapta öğrencilere yararlı olmak amaçlanmıştır. Herhangi bir deftere yazarak çalışmanızı tavsiye ederiz. İyi çalışmalar.

Esen 9.Sınıf Kimya Soru Bankası PDF

Resim
Konu öğrenci tarafından kavrandıktan sonra hemen yapılması gereken şey şüphesiz soru çözmektir.  Esen 9.sınıf kimya soru bankası  da öğrencilere kimya dersini tam olarak kavramaları için kesinlikle yardımcı olmaktadır. Özellikle katlı-sabit oranlar kanunları gibi sayısal konularda soru çözmek büyük önem taşımaktadır. Zira sayısal konuların soru çözmeden çalışmak faydasız olacaktır. Konu özetli olması da iyi bir özelliğidir. Tüm öğrencilere iyi çalışmalar dileriz.

Esen 9.Sınıf Kimya Konu Anlatımı

Resim
Esen Yayınlarının 9.sınıf öğrencileri için hazırlamış olduğu kimya konu anlatımlı kitabını sizlerle paylaşıyoruz. Azımsanmayacak bir kısmı sözel konulardan oluşan müfredatı detaylıca anlatması açısından güzel bir kitap olduğunu kesinlikle söyleyebiliriz ve katlı oranlar kanunu, sabit oranlar kanunu gibi YGS sınavında bolca çıkan konuların kavranılması için oldukça önemli bir kaynaktır.

Esen 9.Sınıf Fizik Konu Özetli Soru Bankası

Resim
Esen Yayınlarının  9.Sınıf Esen Fizik Konu Anlatımlı kitabını  daha önce sizler ile paylaşmıştık. Şimdi ise 9.sınıf öğrencilerinin konu anlatımdan konuyu çalıştıktan sonra konuyu tam olarak kavrayabilmesi için  esen 9.sınıf fizik konu özetli soru bankasını  paylaşıyoruz. Unutmayın ki fizik dersi teoriden çok pratik dersidir yani fizik dersinde soru çözmek her şeydir. Soru çözmeden asla konuyu anlayamazsınız ve sınavlarda çıkan soruları da yapamazsınız. Şunu da söylemeden geçmeyelim Esen yayınları özellikle fizik dersi için zor bir kaynaktır yani soruları orta derecenin üstündedir. Daha hafif bir fizik kaynağı arıyorsanız onları da zaman içinde sizlerle paylaşacağız.

Esen 9.Sınıf Fizik Konu Anlatımlı PDF

Resim
Türkiye’de çok kullanılan ve öğretmenler, öğrenciler tarafından tavsiye edilen Esen Yayınları’nın 9.sınıf fizik konu anlatımlı kitabını sizlerle paylaşıyoruz. YGS fiziğin temelini oluşturması bakımından 9.sınıf fiziği oldukça önemlidir.  Esen 9.sınıf fizik konu anlatımı  öğrencilere konuyu anlamaları açısından fazlasıyla yeterli gelecektir. Konu anlatımının hemen ardından gelen testler ise konuyu pekiştirmeleri için birebirdir. Konuyu çalıştıktan hemen sonra çözmenizi kesinlikle tavsiye ediyoruz.

Esen 9.Sınıf Matematik Soru Bankası PDF

Resim
Kısa bir konu özeti, örnek çözümlü sorular, sınava hazırlık soruları ve YGS-LYS üniversite sınavında çıkan soruları tek bir kitapta birleştirmesi ile  esen 9.sınıf konu özetli matematik soru bankası  gerçekten de 9.sınıf öğrencileri için lise matematiğinin temelini atmaları ve aynı zamanda üniversite ve okul sınavlarına hazırlanmaları için müthiş bir kaynak. Tamamen güncel müfredat olarak sizlerle paylaşıyoruz. 1. ÜNİTE: KÜMELER 2. ÜNİTE: DENKLEM VE EŞİTSİZLİKLER 3. ÜNİTE: FONKSİYONLAR 4. ÜNİTE: ÜÇGENLERDE EŞLİK VE BENZERLİK 5. ÜNİTE: DİK ÜÇGEN VE TRİGONOMETRİ, ÜÇGENİN ALANI VE VEKTÖRLER 6. ÜNİTE: VERİ, SAYMA VE OLASILIK

Sabahattin Önkibar – Devlet Bahçeli ve Ülkücüler Hakkında Her Şey

Resim
Sabahattin Önkibar’ın çok fazla tartışma yaratan – ses getiren – ve kısa bir süre içinde tüm kitapçılardan toplatılan kitabı  Devlet Bahçeli ve Ülkücüler Hakkında Her Şey ‘i sizler ile PDF olarak paylaşıyoruz. Bir zamanlar gazetecilik ve televizyon programcılığı yapan yazar Devlet Bahçeli hakkında bildiklerini ve anılarını kitapta toplamış bulunsa da doğruluğu, objektifliği tartışmalıdır. İnternetten silinmeden bir an önce cihazınıza indirmenizi tavsiye ederiz. Taranma kalitesi çok iyi olmasa da rahatlıkla okunabilecek derecededir. İyi okumalar.

Kartezyen 10.Sınıf Matematik Soru Bankası PDF

Resim
Bir kardeşimiz sitemizin iletişim bölümünden  Kartezyen Yayınları 10.Sınıf Matematik Soru Bankasını  paylaşmamızı istemiş biz de internetten bu kitabı araştırdık ve sizler için bulduk. Bu kardeşimize ve tüm liselilere iyi çalışmalar ve matematik ile verdikleri savaşta başarılar diliyoruz.

Daima Aşk Kazanır – Asude

Resim
Ünlü bir iş adamı olan Tekin Soydemir ve ailesi Tekin’in yüzünden iflas etmiş kin ile dolu güzel bir kız olan Rüya’nın hikayesi… Tekin’den intikamını almak isteyen Rüya talihsiz bir aşka tutulur ve duygularını daha fazla saklayamaz. Kitapta oldukça romantik anlar sizleri bekliyor. Ama şunu unutmayın ki ;  Daima Aşk Kazanır  …

OZ – Adam Fawer PDF

Resim
Bütün dünyada yankı yapan  Olasılıksız ve Empati kitaplarının yazarı Adam Fawer’ın yeni kitabı  OZ . Dorothy’nin başından geçen garip olayları anlatan kitap birçok felsefi konuda sorgulamalar yapmanıza neden olacak. PDF olarak ister indirebilir isterseniz de indirmeden okuyabilirsiniz. ” Yeniden keşfetmeye hazırlan: OZ’u ya da kendini! “

Adam – Yılmaz Özdil PDF

Resim
Muhalif köşe yazarlarından Yılmaz Özdil’in Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını anlattığı  ADAM  adlı eserini sizlerle paylaşıyoruz. Kitabın pdf dosyası maalesef uzun bir süre internete düşmediğinden dolayı şimdi sizlerle paylaşabiliyoruz. Kitabın isminin Adam olmasının bir sebebi de güncel siyasete atıfta bulunmak. İyi okumalar.

Denemeler – Montaigne PDF

Resim
Liselerde deneme türünün kurucusu olarak anlatılan Montaigne’nin gerçekten de dünyadaki ilk deneme eserini sizlerle paylaşıyoruz. Bu yeni türü Batı ve Dünya edebiyatına kazandıran Montaigne’nin bu türün ilk eseri olmasına rağmen  Denemeler’i  teknik açıdan kusursuz yazdığını söyleyebiliriz. Sabahattin Eyüpoğlu’nun çevirisidir.

Gizli Bahçe – Kang Yi-eul PDF İndir

Resim
Kore’deki Secret Garden dizisinin kağıda dökülmüş hali olan kitap Kore’de ve Dünya’da oldukça ilgi görmüş ve beğenileri üstüne toplamıştır. Genç bir kız ve genç bir erkeğin ruhlarının değiş-tokuş olmasını anlatan kitap oldukça eğlencelidir. Özellikle Türkiye’deki genç kesimin Kore kültürünü sevmesinden dolayı yazarı Kang Yi-eul olan  Gizli Bahçe  kitabını seveceğinden eminiz.

İlluminati Entrika Çemberi – Texe Mars

Resim
Yıllarca ülkemizde ve dünya çapında konuşulan İlluminati gizli örgütünün entrikalarını ve oyunlarını, yönetimini, amacını anlatan bir kitaptır.  İlluminati kitabı  arayanlar bu kanlı örgütü öğrenmek isteyenler için Texe Mars’ın yazdığı çok güzel bir kitap diyebiliriz ama içerisindeki bilgilerin ne kadarı gerçek ne kadarı komplo teorisi orası tartışılır…

Psikanaliz Üzerine – Sigmund Freud PDF

Resim
Freud, kitabında bilinçaltı ile ilgi çalışmalarına ve bilgilerine değinmektedir. Bir ruh tedavi usulü olan Psikanalize Sigmund Freud’un katkıları oldukça büyüktür ve eserleri hala tartışılmakta hatta elli sayfalık önsözlerle satışa sunulmaktadır. Psikanaliz üzerine Freud’un kritik görüşlerini içermesi bakımından önemli bir eserdir… (Freud’un diğer bir kitabı olan Totem ve Tabu’ya  buradan  ulaşabilirsiniz)

Devlet Adamı – Platon PDF

Resim
Devlet kavramı hakkındaki ütopik ve despotik görüşleriyle eleştirilen Planton (Eflantun)’un  Devlet Adamı  kitabını sizlerle paylaşıyoruz. Akıcı bir sohbet havasında geçen Antik Yunanlı filozofun kitabından sıkılmayacağınıza ve zevk alacağınıza eminiz…

Beyoğlu’nun En Güzel Abisi – Ahmet Ümit PDF

Resim
Ahmet Ümit’in yazdığı Türkiye’nin en güzel polisiye romanlarından biri …  Beyoğlu’nun En Güzel Abisi.  Olay örgüsü gayet akıcı olan bu kitap sizi adeta olayın ve kitabın içinde hissettirecek ve polisiyenin zevkini tam olarak alacaksınız. İyi okumalar dileriz… “Kadınlar,” diyor o ses yine, “Kadınlardan asla kurtulamazsın, hayaletleri hayatın boyunca seni takip eder.”

ALES Deneme Sınavı PDF İndir

Resim
ALES sınavına hazırlanan kullanıcılarımız için paylaştığımız PEGEN yayınlarından çıkan  ALES Deneme Sınavı  PDF dosyasını sizlerle paylaşıyoruz buna ayrı olarak çözümlerini de paylaşıyoruz ki yanlışlarınızı bulun ve doğrularını öğrenip kendinizi geliştirin. Denemeyi süre tutarak yapmanızı tavsiye ediyoruz. İyi şanslar…

Aşkın Metafiziği – Arthur Schopenhauer

Resim
Polonya doğumlu Alman filozof Arthur Schopenhauer’un yazdığı  Aşkın Metafiziği  kitabını sizler ile paylaşıyoruz. Kitapta aşkın soyun devamı için doğa tarafından oynanan bir oyun olduğu ve mantıklı evliliklerin duygusal evliliklerden daha mutlu bir yaşam sunduğu gibi bir çok konu üzerinde durulmakta ve filozof aşk hakkında kendi fikirlerini beyan etmektedir. İyi okumalar…

10.Sınıf Esen Kimya Konu Anlatımı

Resim
Diğer yılların Kimyasına göre biraz daha kolay olan lise  10.sınıfın Esen Kimya Konu  Anlatımı  kitabını sizlere sunuyoruz. Dilerseniz okuldaki yazılılarınıza dilerseniz çalışmak dilerseniz de YGS veya LYS konularına çalışmak amacıyla kullanabilirsiniz. İçinde konudan sonra çözmeniz için testler de bulunmaktadır. Konu özetli soru bankasını da yakın zamanda paylaşacağız. Keyifli çalışmalar…

11.Sınıf Esen Dil Anlatım Konu Anlatımı PDF

Resim
Türkiye’nin Palme ile birlikte en büyük lise yayınlarından biri olan Esen Yayınlarının Dil ve Anlatım dersi konu anlatım kitabını sizlerle paylaşıyoruz. Bu kitap ile gerek okul sınavlarınıza gerekse üniversite sınavlarına  YGS-LYS  çalışabilirsiniz. İyi çalışmalar dileriz.

Ya Hiç Gelmeseydin – Colleen Hoover

Resim
Colleen  Hoover tarafından yazılmış büyük ilgi gören değişik bir aşk hikayesi. Serinin ilk kitabı olan “Çarpılma”nın devamı olan  Ya Hiç Gelmeseydin  okuyucuları kendine bağlamakta oldukça başarılı oldu ve eleştirmenler tarafından da oldukça beğenildi. Kitapta aralarında tartışmalar ve çatışmalar başlayan bir çiftin mutluluk veya ayrılık hikayesi anlatılmaktadır. Okuyunca hangisi olduğuna artık siz karar verirsiniz .  # The New York Times Bestseller #

Sadece Aptallar 8 Saat Uyur – Erdal Demirkıran

Resim
Ünlü kişisel gelişim ve psikoloji yazarı Erdal Demirkıran’ın 8 saat uyumanın büyük bir zaman israfı olduğunu ve günde sadece 4 saat uyumanın yeterli olduğunu roman türünde akıcı bir şekilde anlattığı kitabı. Erdal Demirkıran bu kitabı kişisel gelişim değil kişisel değişim kitabı olarak yorumlamıştır. Sıradan bir insanın ömrünün 20 yılını uykuda geçirdiğini söyleyen kitap bu süreyi yarıya yarıya indirmeyi vaadetmektedir. Sadece Aptallar 8 Saat Uyur !

Tutunamayanlar – Oğuz Atay E-Kitap PDF İndir

Resim
Türk Edebiyatının klasik ve zor eserlerinden biri  Tutunamayanlar  … TRT Roman ödülünü alan eser ve Oğuz Atay’ın ik ve en iyi eseri olarak nitelendirilmekte ve anlatım tarzıyla kendini diğerlerinden fazlasıyla farlı kılmaktadır. Burjuva değerlerini ve kavramlarını nazikçe alaya alan Atay’ın bu kitabını herkese önerir ve  PDF İndirme  olarak iyi okumalar dileriz.